Getting My istanbul petek servisi To Work

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %100 müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Piyasada 70 tl – a hundred tl aralığında fiyat verenlere dikkat edin. Petek temizliği bu fiyatlara yapılacak işlem değildir, paranızı çöpe atmayın. En etkili ve kaliteli petek temizliği için firmamızı tercih edin.

Kombi petek temizliği ve tamiri her tür marka ve product tamiri temizliği itina ile yapılır memnun kalmadığınızda para iade edilir

Petek temizliği yaptırırken kimyasal ilaçlar tercih edilir. Bu sebeple İstanbul radyatör petek temizliği hizmeti deneyimli ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Merhabalar siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tecrübeli ekibimiz ile 7/24 uygun fiyatlı kaliteli hizmet vermek için sizlere yardımcı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz

Peteklere her gün bakım yapılmasına ihtiyaç olmadığını belirttik ancak peteklerde ısı problemi de sık karşılaştığımız durumlardan birisidir.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun petek servisi ekipman olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

Petek petek servisi temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya kombiye zarar vermesi mümkün değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra tesisat temizlenmeye başlanır.

Petekleriniz ısınır vaziyette dimension teslim edilir ve 1 yıl boyunca en iyi performansında ısınmaya devam eder.

Tıkalı olan kalorifer boruları ancak petek temizliğinden sonra petek servisi verimli hale gelmektedir. Sizde düzenli petek temizliği yaptırın ve ısınmayan petekleriniz ısınmaya başlasın.

#Koralay teknik# Kombi bakım arıza Klima bakım sök tak taşıma montaj Petek temizliği yerden ısıtma temizliği Beyaz eşya bakım arıza petek servisi Termosifon bakım arıza

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en petek servisi uygun olanı seçebilirsin.

İstanbul’da radyatör petek temizliği hizmeti alırken dikkat etmen gereken diğer konu ise petek temizliğini kış aylarından önce yaptırmaktır.

Report this wiki page